Servicecenter

Titanium Gateway tilbyder skæring til kundetilpassede længder, oplagring og konsignationsaftaler. Vi kan også tilbyde vandskæring med hurtig levering.

  Skæring

  I vores Servicecenter skærer vi stænger til ønsket længde inden for den påkrævede tolerance.Vi tilbyder omkostningseffektiv skæring med mindst mulig spild.

  Vi forstår værdien i at kunne levere højeste kvalitet i den rigtige længde med korrekt tolerance tilpasset vores kunders specifikke produktion.
  Vi kan skære stænger med en diameter op til 360 mm.

   

  Vandskæring

  Vi synes ikke, at du skal købe mere materiale, end du behøver. Lad os levere færdigskårne detaljer i henhold til ønskemål, og spar tid til dine egne opgaver.

  Gennem vores partnere kan vi tilbyde vandskårne detaljer i henhold til tegning og dine ønsker.
  Vi leverer altid hurtigt.

  Distribution

  Vi arbejde med nøje udvalgte distributører, som er specialiseret i forskellige leveringstyper, afhængt af geografisk område og godsets størrelse. Vi stræber mod at tilbyde den bedst mulige leveringstid til den lavest mulige distributionspris.

  Vi specialfremstiller meget af vores egen emballage, og kan på den måde være fleksibel, reducere leveringsomkostningerneog tilpasse os vores kunders unikke ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker vedrørende emballage og levering. Så finder vi en løsning sammen.

  Titanium Gateway tilbyder altid hurtig og effektiv levering til en rimelig pris. Lagermaterialer sendes altid inden for 24 timer efter bestilling.
  Det er nemt at bestille hos os!

   

  HØJESTE KVALITET

  Kvalitet og holdbarhed er vores største prioritet i alle virksomhedsprocesser. Vi giver dig det højeste niveau af kundetilfredshed ved at tilbyde unik kundeservice, højeste materialekvalitet, nøje udvalgte leverandører, kvalitet i dokumentation, emballering og tidsplaner.

  Vi er godkendt i henhold til ISO 9001: 2015 af Lloyds Register Quality Assurance, og forpligter os hermed til at skabe processer og metoder, der fremmer bæredygtighed og socialt ansvar, samt til konstant at forbedre kvalitet og pålidelighed i alle henseender.

  ISO 9001: 2015 Certifikat