Om os

Titanium Gateway har mange års erfaring inden for international handel med titan og speciallegeringer. Vi tilbyder det højeste niveau af kundetilfredshed gennem en fremragende, hurtig og personlig service og leverer den bedste kvalitet med hensyn til materialer, dokumentation, emballage og timing.

  Vi leverer

  Titanium Gateway har mange års erfaring inden for international handel med titan og speciallegeringer.

  Titanium Gateway er din globale leverandør af titan og speciallegeringer til kritiske applikationer inden for medicinske implantater, bil- og fly/rumfartøjsindustrien, kemisk industri, offshore markedet, forsvarsindustrien, sportsudstyr og andre højteknologiske fremstillingssektorer.

  Vi tilbyder hurtig levering, og lagermaterialer leveres inden for 24 timer efter modtaget ordre.

   

   

  GENERELLE LEVERINGSVILKÅR

  Vi tilbyder

  Vores største engagement ligger i at tilbyde suveræn personlig service. Vi sigter altid mod den højest tænkelige kundetilfredshed og bedste kvalitet, gennem alle processer i hele virksomheden.

  Vi besvarer altid anmodninger om tilbud hurtigt, og sørger for hurtig materialeleverance.

  VI SERVICERER

  Titanium Gateway tilbyder vores kunder oplagring og konsignationsaftaler såvel som materialeforsyning.

  Vores Servicecenter tilbyder skæring til kundetilpassede længder, og gennem vores samarbejdspartnere kan vi hurtigt levere vandskæring og maskinbearbejdede detaljer.

  Kontakt Titanium Gateway via e-mail eller telefon.
  Vi er her for at servicere dig!

  VORES TILBUD

  Titanium Gateway har mange års erfaring inden for international handel med titan og speciallegeringer.

  Titanium Gateway baserer sin virksomhed på tre forretningsområder, der tilbyder vores kunder:

  • Lagermaterialer
  • Konsignationsaftaler
  • Handel
  Læs mere om vores tilbud

  KONTAKT OS

  Højeste kvalitet

  Kvalitet og holdbarhed er vores største prioritet i alle virksomhedsprocesser. Vi giver dig det højeste niveau af kundetilfredshed ved at tilbyde unik kundeservice, højeste materialekvalitet, nøje udvalgte leverandører, kvalitet i dokumentation, emballering og tidsplaner.

  Vi er godkendt i henhold til ISO 9001: 2015 af Lloyds Register Quality Assurance, og forpligter os hermed til at skabe processer og metoder, der fremmer bæredygtighed og socialt ansvar, samt til konstant at forbedre kvalitet og pålidelighed i alle henseender.

  ISO 9001: 2015 certifikat