Vores tilbud

Titanium Gateway baserer sin virksomhed på tre forretningsområder, der tilbyder vores kunder:
Lagermaterialer & Servicecenter, Konsignationsaftaler og Handel.

  LAGERMATERIALE & SERVICECENTER

  Titanium Gateway lagerfører et bredt udvalg af titan, såsom titanstænger i Grad 2, Grad 4 og Grad 5, titanrør i Grad 2, samt titanplader i Grad 1, Grad 2 og Grad 5. Vi tilbyder også smedning, samt lagerfører titanprofiler. Vi tilbyder hurtig levering, og lagermaterialer leveres inden for 24 timer efter modtaget ordre.

  I vores servicecenter tilbyder vi tilskæring til brugerdefinerede længder med ønskede tolerancekrav. Vi kan håndtere tilskæring på op til 360 mm i diameter. Gennem vores partnere tilbyder vi vandskæring og maskinbearbejdede detaljer med hurtig levering.

  KONSIGNATIONSAFTALER

  Vi tilbyder lagerføring af kundespecifikt konsignationsmateriale. Hvorfor ikke betragte vores lager som jeres? Lad os tage hånd om lagerføringen. Vi køber ind og lagerfører en større kvantitet, og I som kunde har mulighed for at tilgå materialet, når og i den mængde, I behøver det. Materialet leveres dagen efter det er bestilt, og I får altid en opdatering om jeres aktuelle lagerstatus.

  Der er mange fordele ved vores konsignationsservice:

  • Fordelagtige priser – store kvantiteter giver bedre indkøbspriser
  • Tryghed – fastsæt priserne for et år
  • Pålidelighed – garanteret levering i samme høje kvalitet
  • Frigør tid – mindsk arbejdsbelastningen for jeres organisation

  Vi er lydhøre overfor jeres behov. Det er vores opgave at finde den bedste løsning for jer. Lyder det interessant? Ring til os elle send os en e-mail!

  HANDEL

  Titanium Gateway har gedigen erfaring inden for international handel med titan og speciallegeringer. Vi har mange veletablerede relationer med globale producenter og partnere i hele verden, så hvis du ikke kan finde det materiale, du søger, på vores lagerliste, er det nemt for os at hente det hjem for dig.